Porsche Culinair

Creation is a gift

Porsche Culinair

 

boek Porsche_Culinair_coverOlie is vaak een onderschat ingrediënt, terwijl het – net als bij een Porsche – onmisbaar is. Een motor kan niet zonder olie en datzelfde geldt voor onze gerechten. De oneindige veelzijdigheid van olie krijgt niet altijd de waardering die het verdient. En dat is jammer, want u kunt er op zoveel manieren uw gerechten mee bereiden en verfijnen. Als u maar weet hoe u er mee om moet gaan.

In dit boek vindt u 30 gerechten waarbij olie, op wat voor manier dan ook, een belangrijke rol speelt. Bij elk gerecht is een bijzondere olie geselecteerd, één die voor u als lezer verkrijgbaar is. Van olijfolie tot pistacheolie en van arachideolie tot hazelnootolie, u komt ze allemaal tegen in dit boek. Duik de keuken in, experimenteer met de gerechten en ontdek wat voor moois u met olie kunt doen. Alle gerechten zijn thuis te bereiden, al verschilt de moeilijkheidsgraad per gerecht.

Wij delen graag onze lievelingsgerechten met u. Als eerste de vitello tonnato met pasta die ook goed als maaltijd-salade te serveren is. Dit gerecht combineert perfect met een fruitige en milde arbequina olijfolie. Maar ook de zeebrasem bereid in zoutkorst met rozemarijn is onze persoonlijke favoriet. Met dit gerecht verrast u gegarandeerd uw gasten. Voor de echte kookfanaten die op zoek zijn naar een uitdaging raden wij het mangodessert aan. Ook daarin natuurlijk een bijzondere rol weggelegd voor olijfolie.

Wij wensen u veel rijplezier en kookgenot!  

Hierbij een artikel in het Puur Porsche Magazine

>> zie pdf

 Puur-nr2.inddPuur-nr2.inddPuur-nr2.indd

Onno Kokmeijer & Arjan Speelman

Ciel Bleu Restaurant

Okura Amsterdam

Porsche Centrum Amsterdam

ISBN 978 90 77322 994

Nur 441

P01_0190_cymk